Wanneer je deze app voor het eerst gebruikt, maak dan een nieuw account door éérst deze app weer te verwijderen van je telefoon, en vervolgens te klikken vanuit een e-mail die je hebt ontvangen van Kolibrie:

Heb je een uitnodiging ontvangen om een contract aanbod te accepteren? Wanneer je vanuit die e-mail op de knop 'klik hier om de app te downloaden' klikt, zal de app worden gedownload en kun je vervolgens een account aanmaken.

- Ben je al langer in dienst bij Kolibrie? Dan zul je ook een nieuw account moeten aanmaken. Klik vanuit de e-mail op de knop 'Geef mij toegang' om de nieuwe app te gebruiken en deze app zal worden gedownload waarna je vervolgens een account aan kan maken.