Het dashboard

Op het dashboard, de pagina die direct na het inloggen in Kolibrie Online verschijnt, zie je een overzicht van meest gebruikte acties en informatie.

Klik op de tegels om de onderliggende acties te starten.

Sommige tegels bevatten enkel informatie en hebben geen onderliggende acties.

Het actiemenu

Via het actiemenu aan de linkerzijde van je scherm, krijg je toegang tot verschillende overzichten, bijvoorbeeld je documenten. Door op de icoontjes te klikken kun je deze overzichten openen.

De rode bolletjes attenderen je op acties die je nog moet ondernemen. Door op een rood bolletje te klikken, open je een speciale weergave met de betreffende openstaande acties.

De stream

De stream, aan de rechterzijde van je scherm, geeft in chronologische volgorde de gebeurtenissen weer die in Kolibrie Online hebben plaatsgevonden.

Indien er nog acties ondernomen moeten worden, word je hierop geattendeerd door een rood bolletje met een uitroepteken. Je kunt doorklikken om deze acties af te handelen.

Aan de bovenzijde van de stream heb je de beschikking over een zoekfunctie. Hier kun je zoeken naar een bepaalde loonstrook, jaaropgave, e.d..

Het instellingen menu

Via het Instellingen menu rechtsboven in je scherm, kun je achtereenvolgens met de icoontjes van links naar rechts:

• De stream verbergen en zichtbaar maken
  • Van rol wisselen (indien je meerdere accounts hebt)
  • Van taal wisselen (Nederlands/Engels)
  • Je wachtwoord / profiel aanpassen
  • Uitloggen uit Kolibrie Online

Reserveringen

In Kolibrie Online kun je jouw opgebouwde reserveringen eenvoudig zelf opvragen.

Om je reserveringen op te vragen, klik je op de tegel Mijn reserveringen.

Vervolgens zie je jouw huidige saldo aan vakantiegeld en verlofuren. Deze saldi worden steeds vernieuwd, nadat je een nieuwe loonstrook hebt ontvangen.

Als je vakantiegeld wilt opvragen, klik je op de knop Uitbetaling plannen. Als je verlof wilt opnemen, klik je op de knop Verlof plannen.

Ziekmelden

Om je ziekmelding door te geven aan Kolibrie, klik je op de tegel Ziekmelden.

Je komt vervolgens op een nieuwe pagina terecht, waar je klikt op Ik wil me ziekmelden.

Heb je vragen?

Klik rechtsboven op de knop Vragen? en verstuur je vraag via een e-mail naar Kolibrie.

Je kunt vanuit dit scherm ook je antwoord opzoeken in onze kennisbank door rechtsboven te klikken op Artikelen zoeken.

Kolibrie HRM is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur op telefoonnummer: 013 – 54 99 100.