Hieronder vind je de contactgegevens van Kolibrie:

Telefoon: 013 54 99 100 (maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30)

E-mail: helpdesk@kolibrie.nl

Postadres: Postbus 465, 5000 AL TILBURG

UPDATE: In verband met de naleving van de verscherpte richtlijnen vanuit het RIVM rondom het Corona-virus werken medewerkers van Kolibrie deze week uit voorzorg zoveel mogelijk vanuit huis. Hierdoor is onze telefonische helpdesk beperkt bereikbaar. Wij verzoeken je, waar mogelijk, je vraag te stellen via deze app, via Kolibrie Online of te mailen naar helpdesk@kolibrie.nl.

Indien dit niet mogelijk is, kun je van maandag t/m vrijdag telefonisch contact opnemen tussen 9:00 en 17:00 uur.

De wachtrij kan langer zijn dan dat je van ons gewend bent. Wij hopen hierin op je begrip.