U ontvangt van iedere betaling een loonstrook per mail. Deze loonstroken kunt u terug vinden op uw persoonlijke pagina in Kolibrie Online en/of in de Kolibrie HRM app. In Kolibrie Online vindt u de loonstroken aan de rechterkant onder ‘’documenten’’ . In de app kun je deze terugvinden door op de pagina 'Betalingen' op de periode te klikken waarvan je de loonstrook wilt inzien.

Als er achter uw loonstrook TWK staat vermeld, betekent dat dit een loonstrook met terug werkende kracht is.

Voor een specifieke uitleg van ieder deel van de loonstrook klikt u hier