Conform uw arbeidsovereenkomst, onze personeelswijzer en het ziektereglement dient u zich op de 1e ziektedag vóór 10:00 uur (of in ieder geval voor aanvang van de dienst) ziek te melden via de app of middels de verzuimtegel op Kolibrie Online. Daarnaast dient u uw opdrachtgever hierover te informeren. Indien melden via de website niet lukt verzoeken wij u contact met Kolibrie op te nemen, Klik hier voor onze contactgegevens.

De personeelswijzer en het ziektereglement kun je terugvinden in de app bij de standaard documenten.