Beste relatie,

We zijn bij Kolibrie druk bezig met de verdere ontwikkeling van jouw Kolibrie Online portaal. Zo werken we de komende maanden hard aan de functionaliteit én uitstraling van Kolibrie Online.

We vinden het namelijk erg belangrijk dat Kolibrie Online optimaal functioneert voor jou als opdrachtgever én voor jouw medewerkers. We willen dat je op ieder moment de juiste informatie online terug kunt vinden met betrekking tot de salarisbetalingen van jouw medewerkers.

In de komende maanden volgen er een aantal nieuwe functionaliteiten voor Kolibrie Online. Zodra het zover is laten we dit aan je weten middels een update via onze nieuwsbrief. Zo houden we iedereen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Zo ga je vanaf zaterdag 6 mei een aantal nieuwe functionaliteiten op Kolibrie Online zien:

Nieuwe tegel: Urenoverzicht per medewerker
Via deze tegel zie je in één overzicht de gewerkte uren per medewerker. Gebruik de zoekbalk en/of filter om de juiste medewerker over een periode op te zoeken. Vervolgens kun je via de Excel knop een uitdraai maken voor jouw eigen administratie.

Status inschrijving

Er worden meerdere statussen toegevoegd, zodat je beter zicht krijgt op de actuele status van een inschrijving. Zo weet je precies waar (medewerker/opdrachtgever/Kolibrie) de actie voor een inschrijving ligt.

-          Knop ‘Selfie bevestigen’

Wanneer een medewerker de foto’s van zijn/haar ID en de selfie aan de inschrijving heeft toegevoegd, krijg je als relatie bericht over het goedkeuren van de selfie in stap 6 van de inschrijving. De naam van de knop om de selfie te bevestigen was ‘Direct afsluiten’, wat erg onduidelijk bleek te zijn. De naam van de knop is nu ‘Selfie bevestigen’ geworden.

Naast bovenstaande punten zijn er uiteraard ook nog verschillende kleine verbeteringen op Kolibrie Online te vinden. Heb jij zelf nog verbeterpunten voor Kolibrie Online? Laat het ons weten, we gaan er graag mee aan de slag! Alle feedback nemen we mee in de verdere ontwikkeling van Kolibrie Online.

Met vriendelijke groet,