Beste medewerker,

In deze nieuwsbrief kunnen we met trots aankondigen dat we live zijn!
Eerder hebben we je in de nieuwsbrief laten weten dat er op 3 maart een verandering op de website/app doorgevoerd zou worden. Kolibrie Online en de Kolibrie HRM app zijn nu samengevoegd in één Kolibrie Online portaal.

Indien je vandaag uitbetaald zou worden zou je vandaag ook een bericht hebben ontvangen dat er een loonstrook voor je klaar staat. Dit bericht heb je vandaag niet gekregen. Geen zorgen, je loonstrook kan je gewoon terugvinden in Kolibrie Online.

Vanaf volgende week ontvang je gewoon weer dit bericht zoals je van ons gewend bent.

Hoe kan ik inloggen op het vernieuwde Kolibrie Online?
Vanaf vandaag kun je geen gebruik meer maken van de Kolibrie HRM app. De gegevens die je tot op heden in de Kolibrie HRM app kon vinden, zijn overgezet naar Kolibrie Online.

Ik maak al gebruik van Kolibrie Online
Als je op dit moment al gebruik maakt van Kolibrie Online, merk je niet direct iets van de verandering op het online portaal. Je hoeft dan ook niets te doen. Je logt in zoals je dat altijd al doet, de website/app ziet er grotendeels hetzelfde uit, al zijn er wel een aantal nieuwe tegels.

Ik maak nog geen gebruik van Kolibrie Online
Als je op dit moment nog geen gebruik maakt van Kolibrie Online, kun je naar https://online.kolibrie.nl of naar de Kolibrie Online app om in te loggen. Kies voor ‘Wachtwoord vergeten’ op de inlogpagina wanneer je nog geen wachtwoord hebt, of jouw wachtwoord niet meer weet.

Wat is er precies anders op Kolibrie Online?
 Er zijn een aantal nieuwe tegels en het werkt soms net even wat anders:

• Kolibrie Online via website of app

Kolibrie Online is zowel via de website als via een app te bereiken, net wat je fijn vindt. Van Kolibrie HRM hadden we alleen de app.

• Reserveringen laatste loonstrook

Hier zie je meteen wat jouw saldo verlofuren en/of vakantiegeld is op dit moment. Wanneer je op vrijdag een loonstrook en betaling ontvangt, wordt op dezelfde dag het saldo bijgewerkt. Vraag je tussentijds online verlofuren of vakantiegeld aan, wordt dit uiteraard ook bijgewerkt in het saldo wat je hier ziet staan.

• Verlofuren en/of vakantiegeld aanvragen

Hier kun je jouw verlofuren of vakantiegeld voor een bepaalde week aanvragen:
- Kies ‘Verlof plannen’ wanneer je (gedeeltelijk) vrij bent in een week. Je kunt de uren die je vrij bent vervangen met wettelijke verlofuren zodat je wel doorbetaald wordt.
- Kies ‘Verlof laten uitbetalen’ wanneer je jouw verlofuren als extraatje wil ontvangen. Dit kan alleen met jouw bovenwettelijke verlofuren.
- Kies ‘Vakantiegeld laten uitbetalen’ wanneer je tussentijds al vakantiegeld wil ontvangen.

• Mijn urenbriefjes

Voor iedereen die urenbriefjes normaal in de Kolibrie HRM app zien, kun je dat straks op Kolibrie Online vinden, waardoor het urenbriefje er dus iets anders uit komt te zien. Uiteraard werkt dit hetzelfde als voorheen, maar dan in een ander jasje.

Ik kom er zelf niet uit, wat nu?

We hopen dat je alle informatie omtrent jouw salarisbetalingen netjes terug kan vinden op het vernieuwde Kolibrie Online. Kom je er niet uit en heb je vragen voor ons? Geen probleem, onze Helpdesk helpt je graag.

Je kunt ons per mail bereiken via helpdesk@kolibrie.nl of telefonisch op 013 54 99 100 (maandag t/m vrijdag van 09.30u – 17.00u).

Groetjes,