Beste relatie

Wanneer je op Kolibrie Online inlogt valt het niet direct op, maar op dit moment gebruiken we bij Kolibrie voor ons online portaal twee verschillende websites/apps:

• Kolibrie Online (startscherm)
  • Kolibrie Admin/HRM

Als je vanuit het startscherm op Kolibrie Online kiest voor het inschrijven van medewerkers of doorgeven van uren, ga je naar een tweede website gaat die speciaal voor deze onderdelen gemaakt is. Deze website noemen we bij Kolibrie de Admin, waar je als relatie dus alleen via Kolibrie Online op terecht kan komen.

Deze Admin is direct gekoppeld aan de Kolibrie HRM app van de medewerker. De medewerker kan zijn of haar gegevens vinden in deze app, deels zijn deze gegevens dan ook nog eens terug te vinden op Kolibrie Online. Daarbij is het voordeel van Kolibrie Online dat het voor de medewerker zowel via de website als via een app te bereiken is.

Uiteraard zou het natuurlijk handiger zijn als alles vanuit één website/app geregeld wordt, met de juiste functionaliteiten voor zowel de relatie als de medewerker. Daarom hebben we in de afgelopen maanden hard gewerkt om alles naar Kolibrie Online over te zetten, zodat we daadwerkelijk alles vanuit één portaal kunnen gaan regelen.

Begin maart is het zover! Alles is dan direct op Kolibrie Online te regelen, al betekent deze wijziging dus ook dat we afscheid gaan nemen van de Admin/Kolibrie HRM app.

Zowel voor relaties als medewerkers zorgt dit voor de nodige veranderingen, al willen we wel benadrukken dat we dit alleen doen om het portaal te blijven ontwikkelen. De verandering zit hem voor nu met name in het feit dat sommige onderdelen op de website/app er anders uit komen te zien, ondanks dat zal het achterliggende proces gelijk blijven.

Middels deze nieuwsbrief willen we iedereen vooraf alvast op de hoogte brengen, zodat duidelijk is wat er binnenkort gaat veranderen. In de loop van deze maand volgt hier nog verdere informatie over.

Ook alle medewerkers ontvangen vandaag een nieuwsbrief waarin we alvast aankondigen wat er gaat gebeuren, later deze maand ontvangen ze concrete informatie met betrekking tot deze overgang.

Inschrijven medewerkers

Houd er alvast rekening mee dat het in week 9 (27 feb t/m 3 maart) tijdelijk niet mogelijk is om nieuwe inschrijvingen te starten. In deze week gaan we de inschrijvingen uit het ‘oude’ portaal afronden, zodat daarna alle inschrijvingen in het ‘vernieuwde’ portaal gestart kunnen worden.

Wijziging telefonische bereikbaarheid Helpdesk

Mocht je al vragen hebben, dan kun je onze Helpdesk bereiken via 013 54 99 100 of helpdesk@kolibrie.nl. Let er wel op dat de telefonische bereikbaarheid van onze Helpdesk zal wijzigen per maandag 13 februari. We zijn vanaf dat moment op maandag t/m vrijdag tussen 09.30u en 17.00u telefonisch te bereiken.

Met vriendelijke groet,