Beste medewerker,

Op dit moment gebruik je als medewerker van Kolibrie (mogelijk) twee verschillende apps waarin je alle informatie terug kan vinden over jouw inschrijving, urenbriefjes, documenten, reserveringen, etc:

Uiteraard is het voor jou veel handiger wanneer al deze informatie op één app/website te vinden is. Daarom zijn bij Kolibrie druk bezig geweest om dat voor elkaar te krijgen.

Begin maart is het eindelijk zover! Dan zijn al jouw gegevens alleen nog beschikbaar via de Kolibrie Online app en/of website en nemen we afscheid van de Kolibrie HRM app.

Middels dit bericht willen we je alvast op de hoogte brengen dat deze verandering eraan zit te komen. Je hoeft nu nog niets te doen. De precieze informatie met betrekking tot de overgang naar Kolibrie Online volgt over een maand.

We willen wel alvast benadrukken dat de overgang naar Kolibrie Online voor jou alleen maar voordelen gaat hebben:

• Alle informatie overzichtelijk op één plek
  • Overal te bereiken via één (mobiele) website of de app
  • Meer mogelijkheden om de app/website verder te ontwikkelen in de toekomst.
  • Wachtwoord vergeten? Geen probleem, vraag direct een nieuw wachtwoord aan.

Meer informatie volgt dus nog. Voor nu al vragen? Neem contact op met onze Helpdesk via 013 54 99 100 of via helpdesk@kolibrie.nl.

Wijziging telefonische bereikbaarheid Helpdesk
Hierbij willen we je ook alvast informeren dat de telefonische bereikbaarheid van onze Helpdesk vanaf volgende week gaat veranderen. Per 6 februari is onze Helpdesk op maandag tot en met vrijdag te bereiken vanaf 09:30 uur tot 17.00 uur.

Met vriendelijke groet,