Op Kolibrie Online kun je de gewerkte uren van jouw medewerkers doorgeven via de tegel 'Uren invullen' of de knop 'Urenbriefjes'.

De tegel 'Uren invullen' vind je in het midden van het scherm op Kolibrie Online:

De knop 'Urenbriefjes' vind je aan de linkerzijde in het menu:

Vanuit de 'Urenbriefjes' kies je eerst voor de juiste week. Vervolgens zie je in de betreffende week alle actieve medewerkers tevoorschijn komen waarvoor je uren door kunt geven.

Uren doorgeven voor medewerkers waarvan de inschrijving nog niet is afgerond

Ook voor de medewerkers waarvan de inschrijving nog loopt is het mogelijk om de uren door te geven. Zodra een inschrijving is gestart komt de medewerker in het urenbriefje te staan. Na het goedkeuren van het urenbriefje worden de uren van de ingeschreven medewerker bewaard. Na het afronden van de inschrijving worden alle uren bij het eerstvolgende betaalmoment meegenomen.